Loading

Onze diensten

Met ruim 50 jaar ervaring, 3 schepen in onze vloot en een team van enthousiaste en deskundige vakmensen bieden wij een ruim pakket aan diensten. Wilt meer informatie over onze diensten of vrijblijvend de mogelijkheden overleggen? Neem gerust contact op. Wij staan u graag te woord!

Sleepvaart & Duwvaart

Ons team bestaat uit betrokken en ervaren specialisten die ervoor zorgen dat uw materialen veilig op de plaats van bestemming aankomen. Met 3 schepen slepen en duwen wij grote en kleine projecten, zowel in binnenland als buitenland.

U kunt ons vinden op de grote rivieren als de Rijn maar ook regionaal als Leiden, Amsterdam, Rotterdam en ver hierbuiten. 

Verplaatsen Woonboten

Wij hebben inmiddels vele woonboten naar een andere bestemming gebracht. Wilt u uw woonark, woonboot, aquavilla, watervilla of waterwoning verplaatsen? Wij verzorgen het gehele traject en zorgen ervoor dat uw drijvende woning veilig en intact op de plaats van bestemming komt.

Elke verplaatsing is uniek. Neem contact met ons op om vrijblijvend uw wensen te bespreken. 

Verplaatsen Jachten

Vaak worden wij ingezet voor het verplaatsen van (casco) jachten die niet op eigen kracht hun bestemming kunnen bereiken. Onze sleep- en duwboten, een deskundig team en alle beschikbare hulpmiddelen staan garant voor veilige verplaatsing over water. 

Zoekt u een betrouwbare partner om uw kostbare bezit te verplaatsen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Verhuur Beunbakken

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het huren van diverse beunbakken. Heeft u een beunbak nodig om onder andere grond, zand en/of baggerslib over water te transporteren? Wij bieden goed onderhouden beunbakken aan met een zeer grote diversiteit aan beuninhoud. 

Uiteraard kunnen wij deze verslepen naar een gewenste lokatie of het gehele transport voor u regelen.

Nationaal transport

U vindt ons veel in de regio van Leiden, Rotterdam, Amsterdam. Ook de Rijn en daaraan gelegen vaargebieden zijn ons werkterrein. Natuurlijk is het mogelijk om onze diensten af te nemen buiten deze vaargebieden. 

Neem vrijblijvend contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. Wij bieden service waar u op kunt vertrouwen door onze snelle professionele afhandeling en korte lijnen.

Internationaal transport

Dankzij onze goed uitgeruste schepen en ervaren team zijn wij ook internationaal operationeel. Wij transporteren vaak naar BelgiĆ«, Frankrijk en Duitsland. Onze schepen zijn voorzien van alle moderne hulpmiddelen om dit internationale transport te maken. 

Heeft u een internationaal project? Neem vrijblijvend contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.