Over ons

Sleepduwvaart Kappee is al meer dan 50 jaar een begrip in Leiden en omgeving. Daardoor hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van transport over het water. Wij transporteren uw woonboten, nieuw casco's, jachten, dekschuiten en beunbakken met de kennis, nauwkeurigheid en ervaring die wij hebben opgebouwd in deze halve eeuw. Zoekt u beunbakken of heeft u een boot nodig die de inspectie aan de kade of brug vermakkelijkt, neem dan contact op met ons team. 

Wij staan graag voor u klaar!

OveSleepduwvaart Kappee is al 50 jaar een begrip in Leiden en omgeving. Daardoor hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van transport over het water. Wij transporteren uw woonboten, nieuw casco's, jachten, dekschuiten en beunbakken met de kennis, nauwkeurigheid en ervaring die wij hebben opgebouwd in deze halve eeuw. Zoekt u beunbakken of heeft u een boot nodig die de inspectie aan de kade of brug vermakkelijkt, neem dan contact op met ons team. Wij staan graag voor u klaaSleepduwvaart Kappee is al 50 jaar een begrip in Leiden en omgeving. Daardoor hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van transport over het water. Wij transporteren uw woonboten, nieuw casco's, jachten, dekschuiten en beunbakken met de kennis, nauwkeurigheid en ervaring die wij hebben opgebouwd in deze halve eeuw. Zoekt u beunbakken of heeft u een boot nodig die de inspectie aan de kade of brug vermakkelijkt, neem dan contact op met ons team. Wij staan graag voor u klaar!r!r ons
Sleepduwvaart Kappee is al 50 jaar een begrip in Leiden en omgeving. Daardoor hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van transport over het water. Wij transporteren uw woonboten, nieuw casco's, jachten, dekschuiten en beunbakken met de kennis, nauwkeurigheid en ervaring die wij hebben opgebouwd in deze halve eeuw. Zoekt u beunbakken of heeft u een boot nodig die de inspectie aan de kade of brug vermakkelijkt, neem dan contact op met ons team. Wij staan graag voor u klaar!